behandelingen

Het spectrum van de door mij geboden behandelingen is breed.
Om u een beter beeld te geven en het enigszins overzichtelijk te houden is het samengevat onder drie 'hoofdstukken';

 

aangezicht

Met het ouder worden veranderd het uiterlijk aspect van uw gezicht, mede onder invloed van uw erfelijke aanleg, de invloed van de zon en het weer, zwaartekracht en mogelijke stress.  Ook neemt het volume in het gelaat verder af. Over al deze aspecten kunnen we gewoon meer of minder ontevreden zijn. We kunnen er wat aan doen.

vagina

Bij droogheid, urine verlies en schimmelinfecties kan ik u een laserbehandeling aanbieden. Als u niet tevreden bent over het aspect van de vagina, bijvoorbeeld uw schaamlippen, dan kan ik een schaamlipcorrectie uitvoeren van de kleine schaamlippen en ook van de behaarde buitenste schaamlippen.

borsten

Het Latijnse woord voor borst is mamma (mammae in meervoud). Ze bevinden zich op de borstspieren. Borsten kunnen variëren in grootte en vorm, niet alleen tussen vrouwen, maar ook bij eenzelfde vrouw. Ze zijn zelden helemaal gelijk maar soms is er sprake van overmatige ongelijkheid/asymmetrie.

    

    

   Lees op uw gemak de beknopte uitleg die per onderdeel wordt gegeven en zie dit als een eerste oriëntatie.

   Ik ben me ervan bewust dat dit nooit volledig zal zijn en dat ik middels een persoonlijk consult beter in kan gaan op uw specifieke vragen en wensen.

   Ik ga graag met u in dialoog om alles duidelijk door te nemen zodat we vooraf samen helder hebben wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn.