aandacht voor de vagina

 

De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van vaginale problemen. Vulva wordt gebruikt voor het hele gebied rondom de vagina, en het klinkt misschien net wat prettiger.

Als plastisch chirurg werk ik samen met gynaecologen om alle klachten rondom de vagina te bekijken en te verhelpen. Omdat er intensief overlegd wordt en de lijnen kort zijn, krijgt u altijd de beste zorg. De combinatie van beide disciplines is uniek, u heeft een aanspreekpunt en wordt direct adequaat geholpen.


Heel veel vrouwen lopen rond met specifieke problemen, die door schaamte on onwetendheid vaak onbehandeld blijven. Ik weet dat dat niet nodig is. Ongewild urineverlies, vaginale droogheid, overgangsklachten of pijn bij het vrijen: er is wat aan te doen!


Dankzij de inzet van de nieuwste CO-2 laserapparatuur is behandeling in de meeste gevallen wél mogelijk. Zonder lange hersteltijd, zonder pijn, zonder narcose.


Heeft u functionele klachten of last van pijn? Wilt u een uiterlijke verbetering, bijvoorbeeld na een bevalling? Schroom dan niet contact op te nemen.

 

cosmetische correcties

De laatste jaren is het steeds normaler geworden om cosmetische ingrepen te laten doen. Het gevoel er goed uit te zien geeft meer zelfvertrouwen en heeft een positief effect op de kwaliteit van leven.
 

U kunt bij mij ook terecht voor cosmetische correcties zoals een schaamlipverkleining, schaamlipvergroting door middel van lipofilling, verkleining van het clitoriskapje, inwendige of uitwendige verstrakking van de vagina.

 
Heeft u vragen over een esthetische verbetering? U kunt ze altijd stellen. Als vrouwen onder elkaar bespreken we uw wensen om u te informeren over de mogelijke behandelopties.