tepelcorrectie

 

De vorm van tepels is bij iedereen anders. Maar soms ben je er echt niet tevreden mee. Omdat ze te groot zijn of niet in verhouding met de borsten. Of dat de tepel ingetrokken is. Met een tepelcorrectie kan dit ongemak worden verfraaid.

 

 

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

Ik kan zowel de vorm als afmeting van het tepelhof verfraaien. Maar ook wanneer je een ingetrokken tepel ontsierend vindt, bestaat er een eenvoudige oplossing. Met verschillende tepelcorrecties kunnen wij het hele tepelgebied behandelen. Tot je tevreden bent.

Ondanks dat er littekens zichtbaar zullen blijven, deze gelokaliseerd in het tepelhof, deze is gepigmenteerd waardoor de littekens onopvallend zijn.

De behandeling duurt ongeveer 30 tot 45 minuten en wordt over het algemeen onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Voor de operatie kan u, 2 uur voor de ingreep, verdovingscreme (emla creme) aanbrengen waardoor het plaatsen van de verdoving veel minder pijnlijk is. Natuurlijk begeleiden we je tot het moment dat je naar huis gaat. Dat is meestal direct  na de operatie.