facelift

 

WAAROM EEN FACELIFT?

Veel mensen, als ze in de spiegel kijken, zien een vermoeid, weinig vitaal gezicht , Terwijl ze zich juist heel energiek voelen en veel sporten. Juist voor deze groep is een facelift een uitkomst : je ziet er nadien vitaler uit (en jonger) uit! Je moet zo’n ingreep doen op een tijdstip dat  je er sociaal het meeste aan hebt, en je uiterlijk telt ; dus wacht niet tot je 80-ste.

Door veroudering, invloed van zwaartekracht, zonbelasting en roken zakt de huid van het gelaat en de hals uit en ontstaan rimpels. Om dit te verbeteren zijn er verschillende mogelijkheden: Botox en fillerbehandeling, laserbehandeling of een facelift  (eventueel met halslift).

Een facelift is een operatie waarbij plooien en rimpels van de huid van het gezicht, meestal samen met de dieper gelegen weefsellagen, worden strakgetrokken. Eén van de technieken die wij hanteren is de MACS-lift. Deze techniek is minder ingrijpend, heeft een korter litteken en kent minder complicaties dan de klassieke facelift. Vooral de wangen, kaak en halsregio worden hierbij verbeterd. Deze operatie vindt meestal plaats onder een roesje (sedatie) met lokale verdoving. Samen bepalen we wat voor u de beste methode is voor het verjongen van het gelaat.

 

<< foto's volgen >>

<< foto's volgen >>

<< foto's volgen >>

 

WIE KOMT IN AANMERKING VOOR EEN FACELIFT?

U komt in aanmerking voor een facelift als u op zoek bent naar een vitaler en gezonder uiterlijk waarbij u een huidoverschot heeft rondom de wangen. Daarbij is het verboden om tenminste 6 voorafgaand aan de ingreep te roken, omdat roken de doorbloeding van de huid vermindert en daardoor de kans op wondgenezingsproblemen wordt vergroot.

 

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

Structuur en elasticiteit van uw huid spelen een grote rol bij het uitvoeren van een facelift. Maar wellicht is een facelift alleen niet voldoende voor het resultaat wat u voor ogen heeft. Een aanvullende boven- en/of onderooglid correctie,  eventueel met een halslift behoren tot de mogelijkheden. Vooraf bespreken we uw wensen. Daarna worden uitgebreid de mogelijkheden maar zeker ook de onmogelijkheden met u besproken.